Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

Bestkopen.nl

Bestkopen.nl

Bestkopen.nl is 1 van de momenteel 4 webshops van een internationale handelsorganisatie die zich richt op specifieke vrijetijd- en veiligheidsproducten. Naast Bestkopen.nl – Dé online winkel voor jong en oud, worden ook producten verkocht via o.a. Topsales4Kids. In de webshop Topsales4Kids worden Trendy en vooral veilige producten voor baby en kind verkocht.

Tot voor kort werd gebruik gemaakt van een osCommerce webshop oplossing voor 1 globale webshop. Met de overstap naar Magento is gekozen om bepaalde delen uit de oorspronkelijke webwinkel los te halen en onder een eigen naam in de markt te zetten. Met deze overstap is de gehele opzet schaalbaar geworden en zo kan in de toekomst makkelijker uitgebreid worden naar meerdere nieuwe webwinkels. Tevens voorziet Magento in alle momenteel gangbare functies die een webwinkel eigenaar graag gebruikt.

Tevens is bij het overstappen naar een nieuwe winkel gekozen om ook de huisstijl te vernieuwen. Er is gekozen om 1 globaal beeldmerk te kiezen en deze per webshop een eigen naam, slogan en kleur te geven. Elke shop een eigen gezicht, maar toch uniformiteit.

Magento hosting

Om de nieuwe webshop te gebruiken is gekozen voor de Magento hosting oplossingen van BlueGlobe Webdesign. BlueGlobe beschikt over meerdere servers, waarvan sommigen uitsluitend in gebruik voor Magento webshops. De gehele configuratie van de server is optimaal ingericht voor het gebruik van de webshops.

Kijk eens naar de mogelijkheden van Magento en naar onze Magento hosting oplossingen. We informeren u graag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Related Posts