Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

BlueGlobe Webdesign lanceert nieuwe website

BlueGlobe Webdesign lanceert nieuwe website

Het is dan eindelijk zover; de lancering van een nieuwe website. De vorige versie dateert alweer van ergens begin 2005 en wat verre van up-to-date. Daarom was het hoog tijd voor een grote update en ook maar meteen een restyle.

Veranderingen

Met de ingebruikname van de nieuwe website blijven de onderdelen van de ‘oude’ website behouden. Zo hebben we nog steeds een stukje tekst over het bedrijfsprofiel en omschrijven we ook onze diensten nog eens. De gebruikelijke Portfolio is nog aanwezig en natuurlijk het altijd handige contactformulier.

Het onderdeel ‘Helpdesk‘ zal een meer prominente rol gaan spelen binnen de vernieuwde opzet. Dit onderdeel zal meer vragen met de bijbehorende uitleg gaan herbergen en er zullen ook tutorials beschikbaar komen. Vaak wordt er gevraagd naar hoe nu precies een e-mail account in te stellen, of hoe verloopt de aanvraag procedure voor een domein. Dit soort zaken zullen spoedig terug te vinden zijn in het onderdeel Helpdesk.

Artikelen

Op de vorige versie van onze website was nog heel optimistisch een sectie ingericht voor nieuws. Nu bleek al snel dat er niet echt heel veel nieuws was, althans, BlueGlobe nieuws. Zo nu een dan een afgerond project en wat huishoudelijke mededelingen, maar bovenal blonk het onderdeel nieuws uit in het niet up-to-date zijn.

Vandaar dat dit onderdeel is komen te vervallen. Of beter misschien, is gewijzigd.

Opleveringen van projecten en andere mededelingen zullen gewoon gepubliceerd gaan worden. Echter proberen we nu ook met enige regelmaat interessant artikelen te plaatsen op onze site. Artikelen die 1 op 1 van andere sites komen, maar te interessant zijn om niet te vermelden. Of zelfgeschreven artikelen. Hoe het er exact uit zal gaan zien weten we nog niet, maar de tijd zal het leren.

Related Posts