Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

Domeinnaam registratie

Domeinnaam registratie

Om gebruik te kunnen maken van uw website is een domeinnaam noodzakelijk. Het is voor zowel bedrijven als particulieren mogelijk een domeinnaam vast te leggen.

BlueGlobe Webdesign biedt een groot aantal soorten domeinnamen aan. Ontbreekt het top-level domain wat u zoekt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Registreer uw domeinnaam naar keuze via BlueGlobe WebdesignHet vastleggen van een domeinnaam begint met de keuze voor de domeinnaam zelf. Bepaal eerst welke Top Level Domain (de extensie, dus b.v. .nl of .com) u graag wilt. Opereert u alleen binnen Nederland, dan volstaat een .nl domein meestal. Heeft u aspiraties in de Benelux, overweeg dan een .eu en een .be naast de .nl. Ook het internationale .com verdient dan de aandacht.

Denk bij de keuze voor een domeinnaam goed na over de mogelijkheden. Zorg dat een naam niet te lang is en gebruik niet te veel streepjes (‘-‘ tekens). Hoe korter, hoe makkelijk het domein blijft hangen bij uw bezoekers en klanten.

Domeinnaam registratie prijzen

Extensie Registreren per Kosten
.nl 1 jaar 19,95 per jaar
.be 1 jaar 19,95 per jaar
.com 1 jaar 19,95 per jaar
.biz 1 jaar 29,95 per jaar
.de 1 jaar 29,95 per jaar
.eu 1 jaar 29,95 per jaar
.net 1 jaar 29,95 per jaar
.org 1 jaar 29,95 per jaar
.co.uk 1 jaar 29,95 per jaar
.nu 2 jaar 39,95 per jaar
.tv 2 jaar 39,95 per jaar

Prijzen zijn excl. BTW

Ontbreekt het gewenste top-level domain in bovenstaande lijst, neem dan contact op met onze helpdesk. Er zijn meer opties, echter deze behoeven extra uitleg.

Related Posts