Eenvoudig bestellen met OneStepCheckout

OneStepCheckoutVeel klanten haken af bij het bestelproces als blijkt dat er veel te veel informatie moet worden ingevuld. Dit kan worden vereenvoudigd door gebruik te maken van OneStepCheckout. Met de OneStepCheckout extensie voor uw Magento webshop past het gehele bestelproces op één pagina en kan de klant in een paar seconden zijn bestelling afronden.

Nu zijn er wel regels gebonden aan het bestelproces. Korter is dus niet altijd beter. Zo moet de consument de optie hebben om zijn bestelling en ingevoerde gegevens op klik- of typefouten te kunnen controleren. Maar los van de regels is OneStepCheckout een extensie die je heel wat kan opleveren. Niet alleen zal de consument met minder irritatie het bestelproces doorlopen en dus eerder terugkomen dan voorheen, je verkleint ook de kans dat hij tijdens het bestellen plots afhaakt en jij dus niet verkoopt.

OneStepCheckout is een van de meestgebruikte extensies voor Magento. De extensies zorgt ervoor dat de standaard bestelprocedure in Magento van zes stappen wordt teruggebracht naar één stap. De adresgegevens, factuurgegevens en betaalmethode worden op een en dezelfde pagina ingevuld in plaats van een aparte stap voor iedere keuze. De extensie komt in 2 smaken:

  • Standard – 245 Euro
  • Enterprise – 590 euro (noodzakelijk bij meerdere winkelzichten)

Een demo van OneStepCheckout kan je hier proberen.

Wilt u ook een hoger rendement uit uw webwinkel en het besteltraject voor uw klanten eenvoudiger maken, vraag dan vandaag nog informatie over OneStepCheckout aan.