Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

Hernieuwde samenwerking hosting partij

Hernieuwde samenwerking hosting partij

Sinds vandaag is een hernieuwde samenwerking met een oude bekende aangegaan: Qweb Fullservice Hosting. Alle hostingactiviteiten zullen met de komende maanden weer verplaatst worden naar Rotterdam.

Ruim een jaar geleden is de beslissing gevallen om de hostingactiviteiten ergens anders onder te brengen. Een grotere aanbieder, breder dienstenaanbod toezegging op snellere servers, deed ons besluiten onze activiteiten destijds in Amsterdam onder te brengen. Helaas heeft deze verhuizing niet gebracht wat de bedoeling was.

Om onze klanten toch een zo goed mogelijke hostingoplossing te kunnen bieden, is na overleg besloten om alles weer terug te draaien naar de oude situatie. Terug naar het vertrouwde, terug naar de uitstekende support en terug naar meer flexibiliteit.

Het gehele verhuistraject zal ruim een jaar in beslag nemen en we streven er naar dat u als klant zo min mogelijk hinder ondervind. Echter in sommige situaties zullen we een aantal zaken moeten wijzigen. U zal hier tijdig over ingelicht worden en waar nodig voorzien van alle nodige support.

Op een hernieuwde en duurzame samenwerking.

Related Posts