Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

Hppiedi – Handgemaakte kindersieraden

Hppiedi – Handgemaakte kindersieraden

Heppiedi is in 1990 opgericht door Wil van de Pas. Haar bedrijf begon als groothandel in ‘houten’ kindersieraden. Het assortiment van Heppiedi bestaat vooral uit haarspeldjes, elastiekjes, kettingen en armbandjes, in kleuren die afgestemd zijn op de modekleuren uit de kledingwereld. Maar ook uit haarbanden, klikklak speldjes, en broches. Ook aan de baby’s is gedacht want voor hen heeft ‘Heppiedi’ speciale babyhaarbanden, klittenbandjes en speenclips. Voor de tieners hebben we een groot assortiment, regelmatig wisselende, trendy kettinkjes waarmee op school de ‘blitz’ gemaakt kan worden.

Nieuwe website

Door het grote succes van de producten is het assortiment door de jaren heen aardig vergroot. De bestelmethode waarbij bestellijsten uitgeprint werden, die dan per fax toegestuurd werden, is ietwat achterhaald. Daarnaast was het verloop van de producten groter zodat een beheersysteem onvermijdelijk werd.

De nieuwe website is nog in ontwikkeling maar zal spoedig in gebruik genomen gaan worden. Zo zal de website voorzien zijn van een uitgebreide webshop waarbij het bestellen van producten nog eenvoudiger wordt.

Related Posts