iDeal betalingen in uw Magento webshop via Sisow

Als betaalsysteem voor uw webshop heeft u de keuze uit tal van betaalmethoden en aanbieders van deze opties. Als beginnende webshop eigenaar met een klein aantal transacties, wilt u niet direct vastzitten aan dure maandcontracten en is een koppeling met uw bank een goede optie. Vaak zijn deze koppelingen beperkt tot het aanbieden van enkel de iDeal betaaloptie. Wilt u meerdere betaalopties aanbieden, denk hierbij aan MisterCash (Belgische variant van iDeal) of DIRECTebanking (Duitse variant van iDeal) dan kunt u gebruik maken van een Payment Service provider.

Payment Service provider zijn er in vele soorten en maten. Vaak rekenen ze hogere tarieven voor iDeal betalingen dan de bank zelf en bieden daarvoor een handige online portal om uw betalingen in te kunnen zien. Hierbij worden meestal ook opstartkosten en maandelijkse abonnementskosten in rekening gebracht.

Logo SisowSisow doet dit niet! Sisow biedt webshop eigenaren een goed betaalbare oplossing met meerdere betaalmethoden. Geen opstartkosten en maandelijkse abonnementskosten en scherpe tarieven voor de afzonderlijke betaalmethoden. Daarbij is er een goed functionerende extensie voor uw Magento webshop beschikbaar. Dit alles met een hoofddoel: een goed & betrouwbaar product bieden waar u als klant, uw voordeel mee doet.

Daarbij kunt u direct aan de slag bij Sisow. Na aanmelding, ontvangt u direct login gegevens, waarna er direct getest kan worden. Er kan zelfs direct betaald worden door de bezoekers van uw webshop. De uitbetalingen worden gedaan vanaf het moment u de ondertekende contracten teruggestuurd heeft.

Voordelen Sisow

  • Geen opstartkosten
  • Geen abonnement
  • Zelf bepalen wanneer en hoevaak u wordt uitbetaald. Per uitbetaling wordt € 0,25 in rekening gebracht.
  • Direct aan de slag

Tarieven

Betaalmethode Tarief Opmerking
iDeal € 0,45  
OverBoeking € 0,35  
Bank / Giro € 0,35  
BanContact / MisterCash € 0,30 + 2.0%  
DIRECTebanking / SofortBanking € 0,15 + 1.0% De 1.0% fee bedraagd min. € 0,10
PayPal € 0,25 + Paypal kosten  
Webshop Giftcard € 0,25 *  
Fijncadeau € 0,25 *  
refund, transactie geheel of gedeeltelijk terugstorten € 0,15  

Bovengenoemde transactiekosten zijn excl. 21% BTW en worden enkel voor een geslaagde transactie in rekening gebracht