Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

Artikelen over Nieuws

Deze week is versie 2.4.6 van de Capayable Magento extensie opgeleverd. Met hierin een aantal nieuwe functies en updates: Betaalinstructies op de factuur In deze versie is er een mogelijkheid om de betaalinstructies vanuit de Magento admin aan te passen. Deze instructies worden getoond in de transactionele emails en op de PDF factuur. Zo kunt u de klant duidelijk maken dat de betaling gedaan moet worden aan Capayable en niet direct naar u als webshop eigenaar. Aangepaste order status na kredietcheck Tevens is er een mogelijkheid om order status na een succvesvolle kredietcheck aan te passen. Na een kredietcheck wordt…

Zojuist is de nieuwe versie van de Capayable Magento extensie vrijgegeven. In deze nieuwe update zijn een aantal nieuwe functionaliteiten en een aantal bugfixes doorgevoerd. Nieuwe functies Magento exntesie Capayable Optie om de betaalmethode Capayable uit te schakelen voor zakelijke klanten (dus klanten die in de checkout een bedrijfsnaam opgeven) Mogelijkheid om een minimaal en maximaal bestelbedrag op te geven, waarbinnen Capayable als betaalmethode wordt aangeboden Mogelijkheid om Capayable enkel aan te bieden voor gespecificeerde landen Er is een veld toegevoegd om betaalinstructies mee te geven in de email en PDF facturen. Dit veld wordt in de volgende versie gekoppeld…

Sinds 2007 is de stichting Pinksterfeesten Westelbeers te vinden op het internet met een website waar mensen terecht kunnen voor informatie, het programma van de komende editie van het festival, foto’s en een gastenboek. Na ruim 4 jaar werd het tijd voor een nieuwe en frisse uitstraling.

Ben je op zoek naar een tafel en wil je ‘net ff wat anders’, bekijk dan de tafels van De TafelCompagnie. Het bedrijf levert binnen een paar weken kwalitatief hoogwaardige tafels voorzien van massief houten tafelblad. De gehele collectie is 100% Nederlands fabrikaat.

Magento webshop Smolders Schoenen

In samenwerking met Bureau Basis (Ontwerp webshop) en Studio Gusto is voor Smolders Schoenen een Magento webshop ontwikkeld. Samen met Studio Gusto is het template voor we webshop ontwikkeld en zijn meerdere extensies geïmplementeerd. Tevens is een koppeling met een kassa systeem van SW Retail ontwikkeld. De klant beheert zijn producten in de kassa en het assortiment alsmede de actuele voorraad, wordt ieder uur met de webshop gesynchroniseerd.

In samenwerking met Geerd Scherders is een website ontwikkeld voor Kraanpop in Berkel Enschot. BlueGlobe heeft op basis van een extern ontwikkelde huisstijl en design, een op WordPress gebaseerde website gebouwd. De organisatie onderhoud de website in eigen beheer en houdt zo de website actueel met onderdelen als line-up, video’s en foto’s.