Partners

BlueGlobe streeft ernaar om zijn klanten een totaalpakket aan te bieden. Het is voor u als klant natuurlijk makkelijker om met 1 aanspreekpunt te communiceren dan met meerdere verschillende partijen. Veel disciplines kunnen we aanbieden vanuit onze eigen expertise, sommige diensten bieden we aan in samenwerkingen met een aantal goede partners. Dit heeft voor u als klant alleen maar voordelen. Door de samenwerking maken we gebruik van de expertise van de betreffende partner, maar BlueGlobe blijft in deze de voor u vertrouwde partij en gesprekspartner.

BlueGlobe werkt samen met de volgende partners:

Evoworks – Online marketing

In samenwerking met onze nieuwste partner, Evoworks Online marketing, bieden we Online Marketing aan in de breedste zin van het woord. Wilt u op het gebied nog meer uit uw website halen, dan kunnen we u ondersteunen op het gebied van AdWords, Linkbuilding en Marketing analyses op basis van uw Google Analytics gegevens.

Voor meer informatie bezoekt u de website van Evoworks – Online marketing.

Hypernode.com / Hipex

Hypernode (voorheen Byte) is specialist op het gebied van Magento hosting en heeft zijn serverpark geoptimaliseerd voor hosting van dit webshop platform. Door de keuze in hardware, gebruik van caching mechanismen, inrichting van database en backup servers, kan een optimaal hostingpakket aangeboden worden voor uw Magento webshop.

Als BlueGlobe kunnen wij de gehele hosting voor u regelen, of u regelt zelf bij Byte uw hostingpakket en stelt ons aan als technisch beheerder. Indien het hostingpakket binnen onze partner overeenkomst valt, zal BlueGlobe uw gesprekspartner zijn bij hosting vraagstukken.

Voor meer informatie bezoekt u de website van Hypernode – Magento Hosting.