Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

Projecten update mei 2010

Projecten update mei 2010

Tuinkussens op maat binnen webshop Leen Bakker

In opdracht van VBM Cushions, is eind maart begin april het Shop in Shop systeem voor Leen Bakker opgeleverd. Binnen de webshop van Leen Bakker kunnen bezoekers in de voor hen vertrouwde omgeving tuinkussens op maat bestellen welke geleverd worden door VBM Cushions uit Middelbeers. Middels een SOAP koppeling communiceren 2 databases om zo realtime het assortiment en de laatste prijzen ge gebruiken binnen de webshop.

Wandelen in Middelbeers

Dit jaar organiseert de activiteitencommissie van Beerse Boys voor de eerste maal een wandelvierdaagse. Vanaf 8 t/m 11 juni kunnen jong en oud gezellig samen wandelen over een afstand van 5 of 10 km per avond. Middels een informatieve wil de organisatie bekendheid geven aan dit evenement. Verder worden er foto’s gepubliceerd en is er een gratis WK Poule met fantastische prijzen opgezet. Deze WK Poule is mogelijk gemaakt door FairSports uit Oirschot, dat de prijzen ter beschikking heeft gesteld.

Bekijk onze portfolio voor een uitgebreid overzicht van opgeleverde websites en systemen.

Pinksterfeesten Westelbeers

Dit jaar werden voor de 40e keer de Westelbeerse Pinksterfeesten georganiseerd. Ieder jaar wordt de website van de organisatie geupdate met de laatste informatie omtrent het evenement en worden foto’s gepubliceerd.

Vakantie Jeugdwerk Oostelbeers

Begin juni zal de website voor Vakantie Jeugdwerk Oostelbeers gelanceerd worden. Wederom een informatieve website waarmee de organisatie alle deelnemers en geïnteresseerden op de hoogte stelt van allerlei lopen zaken. Zo zijn er een flink aantal foto albums in te zien, is er een evenementen kalender en kunnen deelnemers zich eenvoudig via de website inschrijven om deel te nemen aan een activiteit. Op enkele kleine puntjes na, is deze website klaar.

Bekijk onze portfolio voor een uitgebried overzicht van opgeleverde systemen, websites en andere referenties.

Related Posts