Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

Voetbalbalvereniging Beerse Boys

Voetbalbalvereniging Beerse Boys

Voetbal in Nederland

Voetbal is de populairste sport van ons land. Onder jong en oud, onder mannen en tegenwoordig ook onder vrouwen. Ons land telt ruim 1,1 miljoen leden en in November werd de 100.000e vrouw lid van de voetbalbond.

Ieder dorp telt wel een of meerdere voetbalverenigingen en zo ook Oost-West en Middelbeers. Deze vererniging telt in de jaargang 2007/2008 ruim 750 leden verdeeld over 13 senioren heren teams, 3 dames elftallen, een veteranen elftal een G-voetbal team en ongeveer 30 jeugdteams danwel 7-tallen. Ongekend voor een relatief klein dorp.

Ontstaan van de website

In 1997 is de website van Beerse Boys ontstaan. Destijds met alleen de stand en de uitslagen van het eerste elftal. In de loop van het toemalige seizoen werden de reacties alsmaar beter. Natuurlijk speelde de opkomst van het internet ook een grote rol. Steeds meer mensen vroegen naar de standen van hun teams, waarop de site steeds uitgebreider werd.

Inmiddels is de site al toe aan zijn 6e versie en voorzien van een omvangrijk beheersysteem. Alle leden (ook mensen die geen lid meer zijn) zijn opgenomen in de personen database. Zo is er voor ieder lid van de club een paspoort op te vragen. Iedereen kan nakijken in welk jaar, hij of zij in welk team speelde en in de meeste gevallen ook nog hoeveel goals er gescoord zijn. Daarnaast zijn krantenartikelen, wedstrijverslagen, columns, elftalfoto”s en eindstanden na te lezen.

Nieuwe versie

Inmiddels wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe versie. Meer interactie met de bezoekers staat hierbij centraal. Zo kan een bezoeker zich aanmelden om zijn/haar team te vertegenwoordigen. Wedstrijddetails kunnen ingevoerd worden en er kan een weblog per team opgezet worden.

Wanneer deze nieuwe versie opgeleverd wordt, is nog niet te zeggen.

Related Posts