Een webshop laten maken

Veel winkels verkopen tegenwoordig hun producten meer en meer via internet. BlueGlobe is gespecialiseerd in het bouwen van zogenaamde webshops al dan niet met een online betaalmethode. Of u nu een kant en klare webshop zoekt, of een maatwerk oplossing. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Indien u uw producten via het internet wilt verkopen, is een goede en overzichtelijke webshop een goed hulpmiddel. Via het internet bereikt u eenvoudig een grotere groep klanten waardoor uw producten toegangelijker zijn en uw afzetgebied groter. Wanneer de webshop voorzien is van een betaalsysteem, bespaart u uzelf veel tijd en administratieve rompslomp.

Maatwerk of out-of-the-box oplossing

Het vertrouwen van de consument bij online betalingen is gestegen, waardoor er veel meer aankopen via het internet verricht worden. Veel bedrijven spelen hier op in en zetten naast hun winkel, ook een online verkooppunt op.

Veel webshops hebben eenzelfde structuur en funcionaliteit. Een aantal kant en klare oplossingen volstaan prima en kunnen zo snel voor u als klant geimplementeerd worden. Zo hebben wij ervaring met het implementeren van o.a. Magento, osCommerce en Prestashop. Heeft U speciale wensen, dan is het mogelijk om deze kant en klare webshops uit te breiden met een specifieke module of zelfs een geheel op maat ontwikkelde webshop te gaan gebruiken. BlueGlobe kan U in beide gevallen ondersteunen.

Online betalingen

iDEAL - Online betalen via uw eigen bankEen onderdeel van een webshop is de online betaling. Voor de grote opkomst van de webshop, waren er al veel websites welke een groot assortiment aan producten presenteerde en zelf een mogelijk hadden om bestellingen te plaatsen via een e-mail. De betaling volgende vaak nog onder rembours (vertrouwd voor de consument) of per factuur achteraf.

PayPalOp het beschikbaar komen van een aantal betaaldiensten als iDEAL en Paypal werd handig ingesproken door bedrijven. Zogenaamde Payment Service Providers, welke voorzien in ondersteuning bij betalingen via o.a. iDEAL, Paypal, CreditCard betalingen, overboekingen en eenmalige incasso’s zorgen als tussenpartij dat u op een veilige manier zaken kunt doen via het Internet.

Buckaroo - Online Payment ServicesBlueGlobe Webdesign is partner van Buckaroo Online Payment Services. Deze Nederlandse Payment Service Provider biedt uitstekende diensten voor een goede prijs. Door het partnerschap hebben we korte communicatie lijnen en een vast aanspreekpunt binnen deze organisatie. Hierdoor zijn we in staat om snel en met goede ondersteuning een of meerdere betaalopties aan uw webshop te koppelen.

Bent u geintresseerd in een webshop en/of een betalingsimplementatie voor uw reeds bestaande website, vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.