Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een hot item tegenwoordig. En terecht! In het almaar groter wordende aanbod op het internet, wilt u natuurlijk goed en snel gevonden worden met uw website.

BlueGlobe bouwt alle websites volgens de la

Zoekmachine optimalisatie (SEO, Search engine optimization) is het geheel aan activiteiten ter verbetering van de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Om uw website zo optimaal mogelijk op te zetten zodat deze goed geindexeerd worden, zijn een aantal zaken van belang, waaronder:

  • De techniek gebruikt om uw website te bouwen
  • De content en een goede structuur binnen deze content
  • Het aantal links naar uw website, de zogenaamde backlinks
  • Het goed kiezen van uw pagina titels, keywords zijn tegenwoordig iets minder van belang

De vindbaarheid van uw website wordt echter niet alleen bepaald door een goed stukje techniek. Goede, duidelijke content is evenzo belangrijk. Ook hier geldt, overdaad schaadt. En probeer altijd dubbele content te voorkomen, hier houden zoekmachines niet van.

Wij zorgen ervoor dat uw website technisch zo goed mogelijk opgebouwd is, dat de indexatie goed verloopt. Al de door ons opgeleverde websites zijn compatible in de browsers Internet Explorer 7 8 en 9, Mozilla Firefox 1.5 en hoger en laatste versies van Safari voor de Mac. Daarnaast zorgen we dat de websites volledig XHMTL 1.0 Transitional of Strict is.

Content en structuur

In veel gevallen schrijft u als klant zelf uw teksten. Toch kan het zeker geen kwaad om eens door een tekstschrijver gespecialiseerd in het schrijven van webteksten, naar uw content te laten kijken. Bent u geintresseerd in het laten schrijven van uw teksten of eventueel het corrigeren en optimaliseren van reeds geschreven teksten, neem van contact met ons op. Wij werken samen met een aantal tekstschrijvers en tekstschrijfsters die begaan zijn met het schrijven van teksten speciaal voor websites.

atste gangbare technieken om uw website technisch optimaal te laten functioneren.

Related Posts