Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

Eigen mailserver

Eigen mailserver

Heeft u een eigen mailserver, dan passen wij geheel gratis de MX records van uw domeinnaam aan, zodat de mail rechtstreeks naar uw server wordt doorgestuurd. Tevens bieden we Fallback en bSMTP oplossingen. Voor een uitleg bekijk volgende situatie schetsen.

  • Situatie 1: Eigen mailserver

    In de DNS wordt een verwijzing gemaakt naar uw eigen mailserver, zodat de mail rechtstreeks bij uw server aankomt. Indien uw server offline of niet bereikbaar is, zal afhankelijk van de instelling van de versturende mailserver, getracht worden de mail voor een bepaalde periode nogmaals aan te bieden. Lukt het alsnog niet, dan gaat uw email verloren en krijgt de verzender een zogenaamde bounce.

  • Situatie 2: BlueGlobe Spam/Virus scanning & Fallback

    In de DNS verwijzen we een MX record voor onze fallback server. Alle mail wordt eerst doorgestuurd naar de BlueGlobe mailfilter en zal uw mail scannen op virussen en filteren op spam. Hierop wordt uw mail naar uw eigen server gestuurd. Als deze niet bereikbaar is, dan wordt deze door onze fallback netjes opgeslagen. Voor een periode van max. 7 dagen zal geprobeerd worden de mail alsnog af te leveren.

  • Situatie 3: Domeinnaam koppelen aan Google Apps

    Google Apps - Ook iets voor uw bedrijfMaakt u liever gebruik van ‘de cloud’ dan kunnen wij ook uw mailomgeving opzetten binnen Google Apps. Met deze dienst van Google kunt u overal ter wereld gebruik maken van uw eigen mail. Wij koppelen voor u uw domeinnaam aan een Google Apps account, waarna u gebruik kunt maken van GMail, Google Calendar en Google Docs, vanuit uw eigen domeinnaam. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar www.emailagendaonline.nl

Prijzen

Bovenstaande opties zijn naar eigen wens te configureren. In het tarieven overzicht vind U de kosten per oplossing.

Related Posts