Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

BlueGlobe lanceert nieuwe website & huisstijl

BlueGlobe lanceert nieuwe website & huisstijl

Sinds de oprichting in februari 2001 runt Maikel Vugts zijn eenmanszaak voornamelijk in de avonduren en weekenden. Echter na ruim 10 jaar is het tijd om de stap als zelfstandig ondernemer te zetten. Dus sinds 1 juni 2011 is BlueGlobe fulltime van start gegaan.

Bij een ‘nieuwe start’ hoort ook een nieuwe en frisse look. Daarom hebben we onze website en het logo een flinke makeover gegeven. Dit alles met in het achterhoofd een heldere en frisse bedrijfsfilosofie waarbij u als klant op de eerste plaats komt. BlueGlobe staat voor fris, helder, meedenkend en innovatief.

Wat betekend dit voor u als klant?

In de nieuwe situatie kunnen we u sneller en daardoor nog beter van dienst zijn. We bieden onze klanten een totaalproduct en begeleiden het traject van A tot Z. Zaken die we niet in house kunnen ontwikkelen, bieden we u aan in samenwerking met een aantal goede partners.

Producten & diensten

BlueGlobe blijft als webdesign bureau websites en webshops ontwikkelen. Dit varieert van een digitale bedrijfsbrochure tot zakelijke website met koppeling naar uw boekhoudsysteem, of van een informatieve website met product catalous, tot een webshop die gekoppeld wordt aan uw magazijnvoorraad. Waar mogelijk maken we gebruik van open source oplossingen als WordPress en Magento of we ontwikkelen het compleet voor u op maat.

Daarnaast bieden we verschillende hosting oplossingen in samenwerking met onze partner Qweb – Fullservice Hosting waar BlueGlobe zijn servers in beheer heeft. Voor onze klanten die een Magento webshop hebben, maken we gebruik van Byte, gespecialiseerd in Magento hosting. Daarnaast begeleiden we migraties van uw mail omgeving naar een Cloud oplossing als Google Apps.

BlueGlobe is ook actief op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), internet marketing en social media. Wilt u hoger komen in Google, adverteren op internet of gebruik maken van diensten als Twitter, Facebook en LinkedIn voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar onze producten en diensten, neem dan contact met ons op. We laten u graag de mogelijkheden zien.

Related Posts