Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Magento webshops, hosting & cloud oplossingen

SSL Certificaten

SSL Certificaten

De afkorting SSL staat voor Secure Sockets Layer. Met SSL is het mogelijk om al de verbinding tussen de bezoeker van uw website en de server waarop deze gehost wordt, te beveiligen. Door de beveiliging is alle input die de bezoeker plaatst, niet te ontcijferen. Of het nu gaat om een invullen van uw login gegevens of een (contact)formulier, alle informatie die wordt ingevoerd, wordt versleuteld. Mocht de informatie onderschept worden, dan is deze niet te lezen.

Er zijn een aantal varianten qua SSL certificaten. BlueGlobe biedt de volgende varianten aan:

1) Certificaat zonder bedrijfsgegevens
Dit certificaat wordt meestal gebruikt voor niet-publieke websites. Deze goedkoopste variant zet een beveiligde verbinding op waardoor er geen vervelende beveiligingswaarschuwingen meer verschijnen. Enkel de domeinnaam houder wordt geverifieerd. Bij dit certificaat verschijnt er een klein icoontje van een slotje in uw browser. Door een klik op dit icoon wordt aangegeven dat de verbinding beveiligd is.

2) Certificaat met bedrijfsgegevens
Deze variant wordt gebruikt voor publieke websites zonder commerciële functie. Ook hier wordt een versleutelde verbinding opgezet en tevens worden de bedrijfsgegevens gecontroleerd, bij het aanvragen van het certificaat. De bezoeker van de website, kan in de browser bij de certificaat gegevens, de bedrijfsinformatie opvragen. Bij dit certificaat verschijnt er een klein icoontje van een slotje in uw browser. Door een klik op dit icoon wordt aangegeven dat de verbinding beveiligd is en kunt u extra bedrijfsinformatie bekijken.

3) Certificaat met uitgebreide validatie
Het SSL certificaat voor webshops en andere commerciële websites. Deze zogenaamde Extended Validation certificaten voldoen aan zeer strenge eisen en wordt weergegeven met een groene adresbalk inclusief de bedrijfsnaam. Deze groene balk zorgt bij veel bezoekers voor extra vertrouwen en zodoende meer omzet. Bij dit certificaat wordt de adresbalk in uw browser groen en wordt de bedrijfsnaam getoond.

Prijzen SSL certificaten

De hieronder genoemde prijzen voor de SSL certificaten gelden voor 1 domeinnaam en inclusief de implementatie van het certificaat. Het bedrag wordt per jaar in rekening gebracht. U plaatst een bestelling en wij installeren het template en zorgen dat u een beveilignde verbinding kunt gebruiken. Wilt u een SSL certificaat voor meerdere domeinen (Multidomain) of voor een domein inclusief alle subdomeinen (Wildcard), neem dan contact met ons op en vraag naar de voor u specifieke mogelijkheden.

Type certificaat Prijs Uiting in browser
Certificaat zonder bedrijfsgegevens € 85,00 Slotje in adresbalk
Certificaat met bedrijfsgegevens € 110,00 Slotje in adresbalk
Certificaat met uitgebreide validatie € 215,00 Groene adresbalk met bedrijfsnaam

Related Posts